Zbulohet lidhja mes Leonard dhe Blerina Bombaj…

827
0

Teksa ka qenë i ftuar në emisionin “Kush vjen për drekë” në Tv ‘Klan’, regjisori i njohur, Leonard Bombaj ka zbuluar lidhjen e tij familjare me Blerina Bombaj.

Përgjatë emisionit Bombaj foli për çështje dhe fragmente të ndryshme nga jeta tij. Një nga kureshtjet më të mëdha të publikut shqiptar ishte se pse regjisori dhe dietologia kanë të njëjtin mbiemër dhe këtë kureshtje Leonard Bombaj e shuajti.

“Blerina është vajza e xhaxhait tim”,ka deklaruar regjisori i njohur, duke sqaruar kështu se ai dhe Blerina janë kushërinj të parë.