Zbardhini jastëkët e zverdhur me këtë mjet efektiv që e bëni vetë në shtëpi!

655
0

Jasteket janë një domosdoshmëri themelore për çdo person.

Me kalimin e kohës, jastëkët kanë tendencë për tu bere te pista dhe të marrin një ngjyrë të verdhë e cila merret edhe nëse ju kujdeseni për te dhe ta lani atë rregullisht. Kur kjo ndodh, krijon një efekt estetik të keq dhe sigurisht që ndikon në cilësinë e gjumit dhe jetës.

Për të rikthyer ngjyrën e bardhë të jastëkut, ju mund të përdorni disa mjete të domosdoshme. Me ilaçin e mëposhtëm, mund të zbardhni jastëkët dhe sendet e tjera të ngjashme në shtëpinë tuaj.

Përbërësit:

1 filxhan detergjent pastrues
1 filxhan zbardhues
1 filxhan sapun pluhur për larjen e enëve
½ filxhan boraks

Shtoni të gjithë përbërësit e listuar më sipër dhe me jastëkët brenda makinës larese kalojini ato ne ciklin e nxehte.

Pas kësaj ju do të vini re se njollat dhe ngjyra e verdhë do të zhduken dhe ju do të keni rifreskuar jasteket tuaj.

Burimi: /www.secretlyhealthy.com
©gatuajshendetshem/përktheu j.memeli/