Zbardhet ekspertiza, ja gabimi që i kushtoi rëndë. Viktimat e Velipojës do kishin shpëtuar nëse…

449
0

Zbardhet ekspertiza paraprake e aksidentit te Velipojës.

“Asnje nga drejtuesit dhe pasagjeret e mjeteve qe udhetonin ne Alfa Romeo dhe fuoristrade nuk kishin vendosur rripin e sigurimit. Nese do te kishin pasur rripin nuk do te kishte patur kete bilanc tragjik ai aksident. Mjeti Alfa udhetonte nga Velipoja drejt sektorit ndersa fuoristrada nga Shkodra drejt Velipojes”, thote ekspertiza.

Shkak i aksidentit mendohet një shperqëndrim i momentit i drejtuesit të mjetit Alfa Romeo. Mjetet lëviznin me 100 km/orë dhe mjeti Alfa ka dale nga korsia dhe ka goditur fuoristraden qe me pas ka perfunduar mbi borduren e hekurit.