Ylli Rakipi flet për ambasadorin në videon e përfolur. Ja “zyrtarja e Rilindjes” që ka lidhje me të

1053
0

Sipas gazetarit Ylli Rakipi, i cili ishte i ftuar në ABC News, nuk është video problemi i situatës. E rëndësishme sipas tij, eshte pse është një keqbërës ambasadori Soreca, i cili mund të jetë ai autori i videos sipas Rakipit.

Kanë filluar të dalin fjalë që mund te jetë Soreca. Nëse kanë një video për Sorecën, që Rilindja i ka dhënë një zv/ministre në përdorim, autoritetet duhet ta nxjerrin dhe ta thonë.

Për mua nuk është e rëndësishme nëse është blerë me një dashnore një ambasador i madh këtu, për mua është e rëndësishme pse është një keqbërës ambasadori Soreca”. u shprehe gazetari Ylli Rakipi

Sipas gazetarit, ambasadori Soreca nuk e ka ngritur asnjëherë zërin për çështje që shqetësojnë realisht shqiptarët si kan abisi dhe korupsioni.

Një ambasador i cili mendohet se është implikuar. Pse është një keqbërës ambasadori Soreca,? E keni dëgjuar ju të ngrihet e të thotë që Shqipëria është e mbushur me ka nabis.

Këto janë problematikat që opozita politike e cila nuk ekziston duhet t’i ngrejë dhe jo të thotë budallallëqe për ambasadorin”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.