Vjen lajmi i madh per njohjen e patentave shqiptare ne Itali

1518
0

Ministria italiane e Infrastruktures ka publikuar nje qarkore ne faqen e saj te webit per hyrjen ne fuqi dhe udhezimet per zbatimin e mareveshjes per njohjen reciproke te patentave me SHqiperise dhe Italise.

Qarkorja pershkruhet si:

Hyrja në fuqi dhe udhëzimet për zbatueshmërinë e dispozitave të Marrëveshjes së re midis Qeverisë së Republikës Italiane dhe Këshillit të Ministrave të Republikës së Shqipërisë mbi njohjen reciproke të lejeve të drejtimit me qëllim konvertimi, nënshkruar më 17 mars, 2021.

Kjo qarkore i hap dyert institucioneve italiane per te vijuar me njohjen e patentave shqiptare./shqiptari.net.

Per me shume ne Linkun e Ministrise Italiane te Infrastruktures

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.