Video/ Rama me këmbët mbi tavolinë: Nder dhe përgjegjësi e madhe..

334
0

Pak përpara mbajtjes së fjalimit të marrjes së kryesisë së OSBE për vitin 2020 nga Bratislava, Kryeministri Rama, ka hedhur një video në faqen e tij zyrtare në Facebook me këmbët mbi tavolinë duke përgatitur detajet e fundit.

Nder dhe pērgjegjësi e madhe drejtimi i kësaj organizate ndërkombëtare të dorës së parë, si edhe mundësi e jashtëzakonshme për ta bërë Shqipërisë të shkēlqejë në krye të punëve të mëdha e të sfidave të posaçme të OSBE” shkruan Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.