VIDEO/ Nuk e imagjinoni ate qe po ndodh ne Amerike, keto janë pamjet..

618
0

VIDEO/ Ngrin Amerika, këtu janë pamjet rrugeve dhe makinave të bllokuara në akull mbas permbytjes.

Komunitetet bregdetare të Masaçusetsit, pranë Bostonit, ishin viktima të një stuhie të fuqishme që përfshinte të gjithë Shtetet e Bashkuara të verilindjes. Në qytetin bregdetar të Revere, një distancë e shkurtër nga Bostoni, disa makina u bllokuan në akull pasi ujërat e gjirit përmbytën rrugët e lagjes. Uji në natë është ngurtësuar, duke u bërë i vështirë: temperaturat në bregun lindor të SHBA kanë arritur minus njëzet gradë. Të nesërmen banorët e qytetit u zgjuan me surprizën e hidhur për të parë makinat e tyre të bllokuara nga akulli.

https://www.youtube.com/watch?v=T09qQFLjuCA