Vetëm një përqindje e vogël e njerëzve mund ta shohë imazhin e fshehur. Zbulo nëse edhe ti je pjesë e atij grupi të vogël

1348
0

Një nga gjërat që kurrë nuk mund të jenë te merzitshme apo te bezdisshme për argëtim janë imazhet me iluzion optik.

Pa marrë parasysh kufijtë e moshës, ato kane ndikim të mrekullueshëm te trurit, për ata që i duan këto lloj lojrash.

Në vazhdim, ekziston një imazh që përmban një panda dhe panda mund të jetë gjëja më e ëmbël që keni parë ndonjëherë.

Arsyeja pse ky imazh është i përhapur kaq shpejt në kohë shumë të shkurtër është se përfaqësojnë iluzion shumë të mirë.

Mashtrimi është të imagjinohet panda në mes të figurës dhe edhe pse disa prej tyre mund ta shohin atë, disa prej tyre, pa marrë parasysh se sa përpiqen, nuk mund të përqendrojnë sytë aq shumë sa të vërejnë pandën.

Kjo gjë mund të jetë me të vërtetë acaruese, dhe ende nuk ju lejon te hiqni dorë prej saj!

Marifeti i fotografisë është që të qëndroni drejtë në qendër të imazhit dhe pasi të jeni tërësisht të fokusuar, përpiquni të relaksoheni sa më shumë që mundeni. Ose po te doni picerroni syte qe ta shihni

Kjo patjetër do t’ju ndihmojë të arrini atje.

Por mbani mend që të mos përpiqeni aq shumë, sepse duke u përpjekur shumë, nuk do t’ju ndihmojë të relaksoni sytë.
/©gatuajshendetshem/përktheu j.memeli/