Vetëm detajistët perfektë mund t’i gjejnë të 6-të njerëzit në këtë Tablo

923
0

Thuhet se vetëm njerëzit që janë me të vërtetë të orientuar drejt detajeve do të jenë në gjendje të gjejnë të gjashtë personat në këtë foto. Sa mund të gjeni ju?

Në rast se ju keni menduar ndonjëherë nëse do të konsideroheni persona të orientuar drejt detajeve, ju mund të provoni aftësitë tuaja në këtë tablo.

Ka gjashtë njerëz të fshehur në pikturë dhe shumë njerëz e shohin dhe nuk i dallojnë dot që të gjithë, sidomos herën e parë që e shohin.

Gjetja e të gjithë gjashtë njerëzve është me të vërtetë një shkathtësi mbresëlënëse. Njerëzit të cilët mund t’i gjejnë të gjithë tregojnë edhe që kanë shikim shumë të mirë.

Ky iluzion optik jo vetëm që kërkon që të orientoheni në detaje, por keni një sy të shkathët dhe që i sfidon pengesat.

Mos u dekurajoni nëse nuk i keni gjetur të gjashtë që në herën e parë, ky iluzion optik kishte për qëllim fshehjen e elementeve.

Personi i parë që shumica e njerëzve e shohin është ai më i dukshmi – burri i vjetër me kurrizin e tij e kthyer nga ju:

Më pas, shumë njerëz vërejnë gruan në një pemë që qëndron para njeriut me shpinë:

Pastaj, në qoftë se ju shikoni në të majtë dhe të djathtë të gruas në pemë, ju mund të shihni dy fytyra që shikojnë drejt jush – ato janë dy njerëzit e tjerë në pikturë.

Nëse shikoni shumë nga afër figurën në të majtë mund të shihni një burrë tjetër brenda fytyrës së tij, i cili duket sikur po pikturon gruan në pemë:

Së fundmi, nëse largoheni pak nga tabloja dhe e shihni atë si një të tërë, ju mund të shihni një fytyrë të madhe të përbërë nga mjedisi që e rrethon tablonë: