Vetëm 1% e njerëzve mund ta shohin kafshën në figurë. A je edhe ti njëri prej tyre?

974
0

Fotot me mesazhe të fshehura ose kuptime të fshehura kanë qenë të njohura për shumë vite. Ka kaq shumë shembuj ku arti na ka mashtruar me letra, fjalë ose madje edhe njerëz të fshehur në piktura. Kjo praktikë vazhdon edhe sot dhe ato lloj fotografish bëhen virale në internet.
Kështu që psikologët përdorën artin për të studiuar personalitetet e njerëzve.
Fotografia e mëposhtme është gjithashtu një iluzion që u bë shumë popullor në mediat sociale disa muaj më parë. Njerëzit që postuan atë deklaruan se vetëm 1% e njerëzve janë në gjendje të zbulojnë kafshën në foto brenda dy minutash të para.

Kur shohim figurën për herë të parë, të gjithë ne shohim është një njeri i vjetër skocez i rrudhur me një kapelë. Ai duket i trishtuar apo i mërzitur.

Por a është e vetmja gjë që tregon kjo foto? Jo. Shikoni me kujdes.

E keni zbuluar ate?
Nuk ka?
A ndiheni të frustruar?

Këtu janë disa lë të kuptohet:
Shikoni në hundë, duket kaq e çuditshme?
Shikoni veshin e majtë. Duket gjithashtu e çuditshme. Kush ka një vesh si ai?
Tani shikoni nga afër në sytë e këtij njeriu të vjetër. A është e mundur që sytë të jenë aq simetrik?
Gjithashtu, vini re simetri të çuditshme në vijën e flokëve të tij.
A keni parë atë?
Nëse ju ende nuk e keni parë atë, ka një gjë të thjeshtë që ju duhet të bëni në mënyrë që të gjeni atë.

Ajo që duhet të bëni është, ju duhet vetëm ta ktheni foton me kokë poshtë dhe … ja ku është!


Është një qen i ëmbël që përtypet në një kockë!
Nëse jeni në gjendje ta zbuloni menjëherë atë, do të thotë:

Sytë tuaj janë në një formë të shkëlqyer dhe ju jeni të vëmendshëm dhe të zgjuar.
Ana juaj fëminore është ende në kontakt me ju.
Nëse keni pasur një kohë të mirë duke bërë këtë, ju lutem ndani atë me miqtë dhe familjen tuaj.
Ky post është rishkruar nga Journal Minds.

/themindsjournal.com/
©gatuajshendetshem/përktheu m.c./