Vëre edhe ti rripin o polic!

68
0

Nuk janë të pakta rastet kur policia qëndron në radhë të parë për të shkelur ligjin dhe një i tillë është publikuar së fundi në rrjetet sociale.

Në një foto të shpërndarë gjerësisht në internet duket një polic, pa uniformën zyrtare, që drejton automjetin pa vendosur rrip sigurimi.

Ndërkohë që policia ndëshkon qytetarët për të tilla shkelje, duket se vetë punonjësit e këtij institucioni bëjnë përjashtim nga rregulli, siç duket edhe në rastin e policit që drejton automjetin me targa AA 605 YF

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.