Vera Grabocka dhe Timo Flloko shfaqen në Londër, si çift të rinjsh të kapur për dore..

1224
0

Vera Grabocka dhe Timo Flloko, tregojnë dashurinë e tyre në Londër si një çift të rinjsh.

Teksa ndodhen në Mbretërinë e Bashkuar, ata shfaqen në këtë foto të kapur për dore, duke treguar me një zemër, dashurinë e tyre.

Çifti i njohur i ekranit, është ndër më të pëlqyerit e publikut.

Këtë e tregojnë dhe komentet për to.

Shumë njerëz habiten me kërshëri për atë që e quajnë sekretin e rinisë së tyre.

Dhe në fakt fotoja flet vetë, kur mendon se Vera është tani 68 vjeçe, e lindur më 21 mars 1951, kurse Timo Flloko 71 vjeç, lindur më 26 prill 1948.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.