Vëllezërit shqiptarë lënë me gojë hapur jurinë amerikane ne America’s Got Talent

155
0

Dy vëllezër shqiptarë kanë performuar para jurisë së America Got talent dhe impakti tek juria dhe publiku ka qenë i pabesueshëm.

Akrobatët Arnold dhe Artan Balla, 20 dhe 25 vjeç, realizuan me sukses performancën e tyre në skenën e America’s Got Talent.

E gjithë performanca e tyre u shoqërua nga emocione dhe frikë, me numrat fantastikë që talentët shqiptarë dhuruan për publikun ndërkombëtar.

Juria e përbërë nga Simon Cowell, Heidi Klum dhe Sofia Vergara u surprizuan dhe dhanë komentet më pozitive për shqiptarët finalizuar kjo me “PO-në” e jurisë për të vazhduar garën.

Ndiqni performancen e tyre

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.