Vala e nxehtit prek edhe Shqipërinë. Njoftimi i sinoptikanes: Temperatura deri ne 38 grade, do te kete edhe..

2
0

Europa po përballet me një valë të fuqishme të të nxehtit afrikan, por fatmirësisht Shqipëria nuk do të preket direkt prej saj. Meteorologët thonë se në fundjavë, temperaturat do të rriten, por jo deri ne ekstrem.

Më nxehtë parashikohet të jetë fundi i Qershorit. Paralel me të nxehtin nuk do të mungojnë dhe ngjarjet ekstreme. Meteorologët thonë se episodet ekstreme të breshërit do të kenë ndikim negative tek te mbjellat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.