Vajza dhe babai i saj po vdesin: fotoja e gruas që preku gjithë boten

671
0

Vajza e saj dhe babai i saj po vdesin: fotografia e Ally-s po prek gjithë botën.


Vajza e tij dhe babai i saj gati për të vdekur: ato janë fot që prek, ata thyejnë zemrën

Këto janë foto të botuara nga Ally Parker në Facebook. Ally është një grua që jeton në Florida.

Vajza e saj, vetëm pesë vjeç, ka një sëmundje fundore dhe pothuajse nuk ka shpresë për të percjell shqiptari.net.

Fëmija vuan nga një formë e tumorit malinj të trurit tipik të moshës pediatrike dhe të pashërueshme.

Pranë shtratit të saj në spital ulet gjyshi i saj, i dëshpëruar, në lot, duke vuajtur nga një sëmundje neurodegjenerative percjell shqiptari.net.

“Këto janë dy njerëzit më të fortë që kam takuar ndonjëherë. Ne kurrë nuk do të kishim menduar se do të largoheshin.

Në ditët e ardhshme unë do të duhet ti them lamtumirë vajzës time. Dhe muaj, ndoshta javë më vonë, do të duhet të varros babain tim.

Heronjtë e mi, ata do të lënë të dy në të njëjtin vit.
“shkruan Ally, e shqetësuar/Shqiptari.Net

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.