Nuk ka më dilemë lidhur me të ardhmen e Lotarisë Amerikane

649
0

Doland Trump ka një vendim për lotarinë amerikane

Presidenti i SHBA-se, Donald Trump nuk ka më asnjë dilemë lidhur me ardhmërinë e Lotarisë Amerikane, si mundësi që u lejon mijëra njerëzve një jetë në Amerikë.
Përmes një postimi në faqen e tij në Twitter, Presidenti Donald Trump, teksa i është rikthyer sërish qëndrimit të tij kundër lotarive, ka shkruar se nuk do te kete me te tilla.
“Si president, dua që njerëzit të cilët vijnë në vendin tonë të na ndihmojnë të bëhemi të fuqishëm e të mëdhenj dhe të vijnë përmes një sistemi të bazuar mbi meritën. Jo me Lotari, Amerika e para,”, ka shkruar ai në një postim në Twitter.