Urime! Është vetëm 21 vjeç, por moderatori i njohur shqiptar po bëhet baba!

1621
0

Ai është një nga moderatorët më simpatikë dhe të suksesshëm! Lajme të reja për moderatorin e njohur kosovar, Meriton Mjekiqi i cili po pritet të bëhet baba për herë të parë. Është vetë ai që ka njoftuar për kë të lajm shumë të ëmbël.

Meriton Mjekiqi ka ndarë me ndjekësit një foto të partneres së tij, Egestës, e cila shfaqet me barkun e rrumbullakosur dhe duket se është në muajt e fundit të shtatzënisë. Siç duket dashuria disa vjeçare e Meritonit dhe Egestës do të bëkohet me një fëmijë, urime çiftit!