Ky veprim po cmend rrjetet! Cila eshte pergjigja e sakte? Më pak se 1% e dine

5203
0

Përgjjigjet që zakonisht japin komentuesit në këtë quiz, i cili për të thënë të vërtetën ka vite që qarkullon nga të katër anët e internetit, nuk janë aspak të ngjashme me njëra tjetrën.

Ky është një quiz që i shtyn njerëzit të gabojnë, dhe personat që japin një përgjigje të saktë dhe që e argumentojnë atë janë më pak se 1%.

Ju ftojmë pra që të përqëndroheni mirë përpara sesa të jepni një përgjigje me ngut, të cilën në fund mund ta konsultoni me përgjigjen e saktë, e përsërisim, nuk është aspak një quiz i thjeshtë, por me dozën e mjaftueshme të vëmendjes dhe një sjellje në kujtesë të rregullave bazë të matematikës, mund edhe t’ia dilni mbanë.

Përpara se sa të konsultoni përgjigjen e saktë në fund të artikullit, përpiquni që të shkruani tuajën fillimisht, ashtu siç ju vjen në mendje.

Jeni gati? Keni bindje se i keni kryer saktë llogaritë? Perfekt: verifikoni nësi i keni ndjekur saktë hapat logjik, për të arritur tek rezultati i shpallur mëposhtë:

Zgjidhje:

Rezultati final është: 9

Ata që i njohin mirë rregullat e matematikës, e kuptojne se cilaz vrptimr kyhrn te parat te dytat e keshtu me rradhe..

Përgëzojmë të gjithë ata që e gjetën rezultatin e saktë, dhe mos harroni ta ndani këtë quiz me të tjerët dhe të shihni sesa janë në gjendje të sjellin në kujtesë këto rregullla matematikore që janë kaq të thjeshta për tu harruar!