Udhetimet drejt Italise, Ambasada jep informacionin e rendesishem

1493
0

Ambasada italiane ne Tirana ka njoftuar diten e sotme se rregulat aktuale te cilat ishin te vlefshme per udhetimet nga dhe drejt Italise, jane shtyre deri me date 15 Maj.

🇦🇱| NJOFTIM I RËNDËSISHËM: RREGULLAT PËR TË HYRË NË ITALI NGA SHQIPËRIA, NË FUQI DERI NË DATËN 30 PRILL, JANË SHTYRË DERI MË 15 MAJ 2021

Në zbatim të Urdhëresës së Ministrit të Shëndetësisë të datës 29 Prill 2021

🇮🇹| AVVISO IMPORTANTE: LE REGOLE PER ENTRARE IN ITALIA DALL’ALBANIA IN VIGORE SINO AL 30 APRILE SONO STATE PROROGATE SINO AL 15 MAGGIO 2021

In forza dell’Ordinanza del Ministro della Salute del 29 aprile 2021

Per tu njohur me rregullat aktuale KETU

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.