Udhetimet drejt Italise, ambasada italiane jep njoftimin e fundit

281
0

Ambasada italiane ne Tirane ka njoftuar shtyrjen e rregullave per udhetimet mes shqiperise dhe Italise deri ne date 15 mars.

Njoftimi:

Ju informojmë se me Urdhrin e Ministrit të Shëndetësisë datë 27.1.2022, janë shtyr rregullat në fuqi për udhëtimin ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë dhe janë futur ndryshime për vendet “C” të Aneksit 20 të Dekretit të Kryeministrit 2.3. .2021.

Klikoni këtu për më shumë informacion

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.