Udhetimet drejt Italise, Air Albania ben njoftimin e Rendesishem

3994
0

Kompania e udhetimeve ajrore Air Albania, ka publikuar kushtet e rëndësishme që duhet të plotësojë çdo udhëtar që kërkon të udhëtojë nga Shqipëria drejt Italisë dhe anasjelltas.

Lejohen të udhëtojnë familjarët e personave që kanë në Itali leje qendrimi për një periudhë të gjatë kohe. Ata që kanë partner/e dhe një marrëdhënie stabël.

I rëndësishëm është posedimi i një testi covid, maksimumi 72 orë para nisjes. Vendimet e tjera i gjeni më poshtë: