U shit nga familja para 27 vitesh, djali nga Fieri gjendet në SHBA me nenshtetesi amerikane..

667
0

Ekziston vetëm në letra dhe është zhdukur që prej vitit 1991, por historia e një djali nga fshatin Gorishovë duket se ka marrë një kthesë të papritur.

Familja e tij figuron në gjendjen civile me 5 anëtarë, por askush nuk e njeh një prej emrave, i cili sipas një përllogaritje duhet të jetë 27 vjeç (mashkull).

Kjo ngjarje misterioze duket se ka tërhequr edhe vëmendjen e mediave, të cilat janë munduar të zbulojnë se çfarë i ka ndodhur djalit nga fshati Gorishovë?

Ai njihet vetëm në letra zyrtare të gjendjes civile në ish komunën Çakran njësi administrative e bashkisë Fier.

Nga burimet e deritanishme mësojmë se foshnja mund të jetë dhënë nga vetë prindërit fill pas lindjes.

“Lajm-Shqip” ka arritur të gjejë vendodhjen e djalit të “humbur” prej vitit 1991, duke raportuar se ai ndodhet në Amerikë me nënshtetësi amerikane.

Lexo më shumë në: /gazetaekspress/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.