Tunizi, Saied: së shpejti qeveri e re dhe reforma kushtetuese

96
0

Presidenti tunizian Kais Saied njoftoi emërimin e një qeverie të re “sa më shpejt të jetë e mundur” dhe foli për një reformë të afërt të kushtetutës, duke folur në TV gjatë një shëtitjeje mes turmave në Tunis. Një qeveri e re do të “formohet sa më shpejt të jetë e mundur” pas një “përzgjedhje të personaliteteve më të ndershëm”, u tha ai transmetuesve Wataniya dhe Sky News Arabia pas një turme, nën roje, në rrugën që kalon në zemër të kryeqytetit .