Treni modern qe lidh Shqipërinë me vendin fqinj/ Edi Rama jep lajmin e madh: Puna nis…

2243
0

Kreu i qeverise Edi Rama ka treguar me heret se hekurudha Tiranë-Durrës është gati për të nisur nga puna.

Treni modern do të jetë në interes dhe të portit të ri që do të ndërtohet në Durrës dhe më pas linja tjetër hekurudhore do ta lidhë Shqipërinë me Kosovën.

Hekurudha Tiranë – Durrës është gati për të filluar nga puna, sepse është lidhur kontrata. Gjithashtu presim të na miratohet fondi për hekurudhën Durrës – Hani i Hotit. Plus hekurudha Durrës – Prishtinë dhe më tutje, tha Rama.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.