Trengjyreshi ndez Pallatin Mondadori

398
0

Mondadori Group merr pjesë në ndjenjën e solidaritetit dhe shpresës për të gjithë botën dhe përkon në mënyrë simbolike vendin tonë në këtë periudhë të zgjatur izolimi shoqëror, duke ndriçuar Palazzo Mondadori me trengjyrëshin kombëtar.

Ngjyrat e flamurit italian paraqesin përqafimin metaforik të punonjësve dhe bashkëpunëtorëve të Grupit Mondadori për të gjithë ata që janë në vështirësi dhe falë njerëzve që janë në ballë me një sens detyre dhe një frymë të vetë-mohimit, ata na mbrojnë, ata kujdesen për ne dhe ata sakrifikojnë veten për të mirën e përbashkët.

Shpresa është se drita trengjyrësh që mbështjell selinë e Grupit, vepra e Oscar Niemeyer, mund të ndihmojë të ngjallni besim të ri për të fituar këtë sfidë të madhe të gjithë së bashku.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.