Tragjike/ Nje vajze 2-vjecare gelltit baterine. Pakujdesia e prindërve i kushtoi rëndë

637
0

Para disa dites ne Boston te SHBA ndodh nje ngjarje e dhimbshme. Nje vajze dy vjecare mbase hap kapukun e telekomandes nxjett baterite nga telekomanda dhe njeren prej tyre e gelltit.

Femija behet blu ne fytyre dhe fillon e nxjerr gjak nga goja. Menjehere prinderit e dergojne ne spital .

Mjeket e operojne por ishte vone. Bateria e kishte helmuar vajzen dhe per mjeket ishte e pamundur kthimi i saj ne jete.

Kjo ngjarje tragjike tregon se sa kujdes duhet te kemi per ate qe lejme rreth e rrotull ku qendrojme. Nje pakujdesi e vogel e jona, mund ti kushtoje jeten nje femije te vogel.