Tradhtitë e Ismail Kadaresë! Helena: E kam kapur disa herë, por e fala për të shpëtuar..

343
0

Libri i Helena Kadare “Kohë e pamjaftueshme” ka krijuar një zhurmë të madhe, kryesisht për pjesën ku ajo rrëfen për tradhtitë bashkëshortore të të shoqit, shkrimtarit të madh Ismail Kadare. Shumë e quajtën të guximshëm rrëfimin e saj, të tjerë u zhgënjyen nga fakti që ajo e kishte falur. Helena Kadare është e para femër e njohur shqiptare që ka pranuar publikisht dhe ka falur tradhtinë e bashkëshortit të saj. Sigurisht të falësh nuk do të thotë të harrosh.