Tiranë/ Futi 50 lekë për t’i marrë lodër fëmijës, s’u beson syve nga ajo që fiton

475
0

Ndoshta mund t’ju duket si shaka dhe mjaft qesharake, por vetëm si e tillë nuk duhet të merret.
Një baba ka mbetur “i tronditur” nga ajo që fëmija i tij vetëm 2-vjeç ka fituar në makineritë e lodrave, ku zakonisht dalin ping-ponga me figura të ndryshme.

Mirëpo, këtë herë duket se vetëm një “top” nuk ka qenë. Ajo që ka parë babai në brendësi të topit, e ka lënë pa fjalë.

Kjo pasi figura e vizatuar ka qenë me një përmbajtje jo të përshtatshme për fëmijët.

Teksa dërgon foton, për ta parë dhe ju vetë, ai shkruan:

Përshëndetje JOQ. Në një qendër tregtare te 5 Maji në Tiranë, shikoni çfarë fitoi fëmija im”.


Kjo është me të vërtetë e turpshme. joq.al