“Ti je gomar komplet”, konkurenti dhe Renato Mekolli përplasen keq

742
0

Mbrëmjen e djshme shef Renato u përplas keq me njërin prej konkurrentëve pasi ky i fundit i ktheu fjalën.

“Idiot, gomar” i thotë Renato konkurentit i cili nuk qendroi në heshtje por ja ktheu në të njëjtën mënyrë. “Gomar dhe idi ot je vetë!”- i tha konkurenti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.