Teste inteligjence/ Gjeni cila gotë ka më shumë ujë sipas jush

1402
0

Ka teste të ndryshme që luajnë me inteligjencën tonë dhe na bëjnë të kuptojmë sadopak se sa të zgjuar jemi.

Madje ato na vënë trurin në punë që për ndonjë arsye nuk është aktiv apo fle gjumë.

Një këshillë e mirë është që të merreni me sa më shumë kuice për ta zhvilluar më shumë atë.

Nëse nuk arrini t’i përgjigjeni këtij testi, përgjigjen e gjeni më poshtë: Në krahësim me objektet e tjera, kapsja e letrës zë hapësirën më të vogël.

Nëse do i hiqnit objektet nga gotat do vini re se gota B ka më shumë ujë se të tjerat.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.