“Të më rrojë PS mua, ky është merhum”, pensionistja perze burrin nga shtepia: Ky vetëm punon. Dua të bëj çik jetë… (VIDEO)

1211
0

Në emisionin “Shihemi në Gjyq” ishte i ftuar Zenuni dhe Vjollca, një çift bashkëshortësh të cilët nuk jetojnë më bashkë dhe nuk i kanë marrëdhëniet mirë.

Zenuni tregon se prej 5 vitesh gruaja e tij është ndarë nga ai dhe dy fëmijët nuk i flasin më.

Ai jeton vetëm, në një shtëpi të shkatërruar dhe tregon që është në hall të madh. Ai kërkon që Vjollca të bashkohet me të, por kjo e fundit kërkon të jetë e ndarë pasi dëshiron të bëjë jetë dhe jo të rrijë mbyllur.