Sunday, December 6, 2020

Tag: teste matematike

Teste inteligjence/ Gjeni cila gotë ka më shumë ujë sipas jush

0
Ka teste të ndryshme që luajnë me inteligjencën tonë dhe na bëjnë të kuptojmë sadopak se sa të zgjuar jemi.

Pergjigju sakte brenda 10 sekondave!

0
A e zgjidhni dot kete problem? Duket i thjeshte por shume vete gabojne! Nje tregtar blen nje artikull 7 euro dhe e shet 8 euro,...