Ju kujtohet Gëzimi, Vjen surpriza e pare për të .. “Eshte vetem fillimi..”

543
0

Ne nje status ne faqen e tij ne Facebook, Imami Ahmed Kalaja i cili i doli garant se do ta ndihmonte Gezimin dhe familjen e tij qe ato te bashkoheshin sa me shpejt, ka publikuar kontraten e punes e nenshkruar nga Gëzm Avdulaj dhe nje donatori i cili deshironte te mbetej anonim. Ai shkruan gjithashtu se ky eshte vetem fillimi per te dhe shume supriza te tjera e presin:

Gezimi qe gezoi te gjithe njerezit me qendrimin e tij fisnik mbylli nje kontrate pese vjeçare pra per 5 vite per 40 000 leke afersisht 300 euro kjo neto plus kesaj edhe me siguracione te paguara 7625 leke.

Me interesant eshte fakti se donatori nuk deshiron te behet i ditur; Allahu e bekofte.

Sapo kemi filluar.

Zot mos u perdorte emri yt per tu ndare familjet; prinderit nga femijet;
Zot emri yt u perdorte per dashuri e bashkim.

Amin!

Zoti im bashkoje kete familje edhe çdo familje qe prinderit edhe femijet nuk bashkohen per arsye qe nuk jane arsye.

Amin.