Sondazhet e portaleve shqiptare shpallin imamin Elvis Naçi si njeriu i vitit

843
0

Imami Elvis Naçi ka arritur te shpallet shumë portale shqiptare si njeriu i vitit. Mesa duket shqiptaret e kanë vlerësuar angazhimin e imamit me mismat e tij te mbeshtetur gjeresisht nga shqiptaret.

Shtepi te ndertuara, jetimet, njerezit ne nevoje. Elvis Naci sot eshte kthyer ne njeriun e vitit. Me votime ku cdo njeri mund te shikonte voten e tij, pergjate gjithe kohes Elvis Naci ka kryesuar bindshem në një numër te madh portalesh.

Me votimin ndaj tij shqiptaret votuan per veten e tyre dhe besimin ndaj tij ata e treguan edhe ne mbledhjen e fondeve per termetin duke qene fondacioni i udhehequr prej tij fondacioni qe mblodhi mbi 10 miliarde leke te vjetra ose 8,230,000 euro.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.