Skandal ne Rinas! Udhetareve nuk i njihet testi, detyrohen të bëjnë tampon me pagesë tek..

371
0

Dhjetëra udhëtarë janë të detyruar të mbajnë radhë dhe të presin për të kryer një tampon të Covid-19, me pagesë. Pamjet e publikuara nga Syri.net tregojnë uhdëtarët e vënë në radhë.

Kjo situatë është krijuar pasi ‘rapid test’ apo ‘testi i shpejtë’ që bëhet në qendrat shëndetësore publike, nuk njihet nga policia në aeroportin e Rinasit.

Për këtë arsye pasagjerët detyrohen që të shkojnë të bëjnë tamponin në një klinikë private që ndodhet 10 minuta larg aeroportit. Në dispozicion të pasagjerëve është vënë edhe një furgon i klinikës që i pret jashtë aeroportit, por kjo situatë shkakton vonesa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.