Si u mbyll java per kursin e këmbimit, Paundi në minimumin historik, çfarë ndodhi me euron dhe dollarin sot

250
0

Sot, më 8 shtator 2023, dollari amerikan blihet me 99.8 lekë dhe shitet me 101 lekë.

Euro blihet me 107 lekë dhe shitet 107.9 lekë.

Paundi britanik blihet me 123.8 lekë dhe shitet me 125.1 lekë.

Franga zvicerane këmbehet në blerje me 111.1 lekë, ndërsa në shitje me 112.3 lekë.

Dollari kanadez sot në blerje këmbehet me 72.8 lekë, ndërsa në shitje me 74.4 lekë.

Më poshtë, po sjellim të dhënat e këmbimit valutor, për të gjitha monedhat e huaja: