Si të lexoni mesazhet e fshira në WhatsApp, më në fund një zgjidhje

2905
0

Kemi pritur një kohë të gjatë që WhatsApp të shtojë këtë funksion të dobishëm dhe më në fund na është dhënë: nëse dërgojmë një mesazh gabim, mund ta fshijmë.
Fatkeqësisht lumturia për disa zgjati pak.

Kjo pasi, një përdorues ka krijuar një aplikacion për të parë mesazhet e fshira në WhatsApp.

Është WhatsRemoved, një aplikacion që zbulon dhe ruan mesazhet e fshira dhe skedarët, të tilla si audio,video dhe foto.

Sigurisht, ai vetëm i ruan ato nga momenti që programi instalohet.

Për momentin, ky aplikacion është i disponueshëm vetëm në Android.

Pra, përdoruesit e Apple do të duhet të presin. joq.al