E ndalojnë për t’i bërë testin e alkoolit, policët stepen kur shohin kush është në timon

677
0

Policia ka shpërndarë një video duke ndaluar një Fuoristradë dhe për çudi pasi shoferi bisedon me policët, largohet pa e bërë testin e alkoolit.

Nuk duket kush ishte në timonin e makinës luksoze, por pa dyshim që personi do të ketë qenë individ me influencë, pasi policia e shtetit u step.

Në momentin që ata bisedonin me shoferin, në radio u dëgjua zëri i shefit që thërriti njërin prej tyre.

Ky ishte rasti që u përjashtua nga punonjësit e policisë së shtetit, pasi për makinat e tjera kontrolli vazhdoi normalisht.

Ai dëgjohet duke folur në radio:

Emirjon, Besim hajde njëri këtej”.joq.al