Si te kontrolloni online daten e skadimit te siguracionit te makines tuaj

20
0

Per te kontrolluar daten e skadimit te sigurimit te mjetit tuaj mjafton te Shkoni ne portalin E-Albania ne linkun https://e-albania.al/eAlbaniaServices/UseService.aspx?service_code=14760

Ose pasi te jeni ne portalin e-albania kerkoni Verifikimi i policës së sigurimit

Futuni te dhenat tuaja dhe kontrolloni daten e skadence se siguracionit qe keni paguar.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.