Shqiptari në emigrim shpreh mallin për nënën e tij: Kaj me lot oj nëne (Video)

517
0

Rinia shqiptare gjithnjë e më shumë po lënë vendin e tyre, prindërit, familjen, fëmijët dhe të afërmit për një jetë më të mirë.

Edhe pse vetë kanë vendosur të jetojnë jashtë, atyre gjithmonë u ‘qan’ zemra për vendlindjen.

Shumë video të shqiptarëve që bëjnë punë të ndryshme të rënda si ndërtim apo të tjera punë, vetëm e vetëm që të krijojnë kushte për fëmijët e tyre në të ardhmen.

Më poshtë do të shihni një video ku një shqiptar i Kosovës që punon në ndërtim, i ka mahnitur të gjithë me zërin e tij.

Ai këndon një këngë të kurbeti drejtuar nënës së tij, me fjalë prekëse ku çdo person që jeton jashtë vendit mund ta gjejë veten në këto fjalë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.