Shqiptari i Amerikës surprizon dy jetimët për banesën e re, djali nuk i mban dot lotët

666
0

Dëshira e Nadias dhe Faikut duket se u realizuia pas surprizës së papritur të emisionit “Shqiptarët për shqiptarët”.

Gjyshja e quajtur nga nipërit e tyre Pupi, nuk mund ti besonte syve ku ne çastin kur po përshëndeste Elvisin ajo do të futej në shtëpine e tyre të re që ndodhet një kat poshtë banesë së Erjonës. Gjithçka ishte një surprizë e papritur.

Në studio Sidriti tha se banesa u gjet në kohë rekord madje në një kat poshtë banesës së Erjonës. Shtëpia u mobilua falë donacioneve të shqiptarëve.

Ka qenë një shqiptar me banim në Amerike i cili ka dhuruar gjysmën e shumës pra 20.000 dollarë për të blerë banesën në fjalë. Bamirësi kishte vetë të bijën dhe vendosen që Nadian ta kishin si vajzën e tyre dhe t’i mundësojnë bashke me shumë shqiptaret e tjerë qe ata te kenë një shtëpi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.