Shqiptari fiton shumën e madhe në emisionin italian (VIDEO)

4665
0

Një djale shqiptar ka arritur te fitoje plot 30 mijë euro në nje emisionin te famshëm televiziv “Avanti un altro” që transmetohet ne televizionin italian ‘Canale 5’.

Shqiptari Xhino, që merrej me tregti ndërmjet Italisë dhe Shqipërisë, ka arritur të gjejë të gjitha përgjigjet e lojës.

Nga fitimi i një shumë më të madhe shqiptarin e ka ndaluar vetëm ‘gongu’ i lojës, pasi kishte mbaruar dhe koha televizive.

Në fund shqiptari ka përqafuar edhe drejtuesin e emisionit, gazetarin e famshëm italian, Paolo Bonolis.

Video

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.