Poezia që nuk duhet humbur! Ja sesi po “edukohen” nxënësit në shkollat tona

586
0

Nuk dihet arsyeja pse ka rene kaq poshte arsimi deri në atë shkallë, sa fëmijët në vend të dijes mësojnë banalitete.

Jo vetëm univesitetet, që për mungesë studimesh shkencore nuk afrojnë dije dhe nuk nxjerrin ekspertë në fushat përkatëse, por edhe shkollat e ciklit të ulët afrojnë në tekstet shkollore poezi skandaloze.

Fotoja e një poezie të tillë që po bën xhiron e rrjetit, e provon më së miri këtë degradim.

Kjo foto tregon se me çfarë “edukohen” femijët sot në shkollat shqiptare. Askush nuk mban përgjegjësi.

Publiku edhe pse i revoltuar, duket i pafuqishëm për të ndryshuar situatën.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.