Shqiptarët po dynden drejt Gjermanisë, këto janë profesionet që paguhen më shumë

1411
0

Shqiptarët prej kohësh i kanë hedhur sytë dhe mendjen drejt Gjermanisë si mënyra më e mirë për të bërë një jetë të kënaqshme dhe me standart normal.

Kjë gjë ka ardhur edhe si pasojë e nevojës që ka pasur Gjermania për forcën e punës e të rinjve dhe në profesione të ndryshme si dhe hapjes dhe lehtesirave te fundit qe po ben shteti gjerman.

Por para se të merrni një hap te tillë është mirë ti hedhim një syse cilat profesione paguhen më mirë atje duke pasur edhe një ide per te planifikuar karrierën tuaj të ardhshme.

Më poshtë do të gjeni 6 profesionet që paguhen më së mirë për një vit:

1. Shef i mjekësisë – € 115,317

2. Specialist i bashkimeve dhe blerjeve – 99,635 €
3. Menaxher i Fondit – 83,641 €

4. Mjek Specialist – 80,722 €
5. Menaxher llogarie – 75,671 €
6. Menaxher shitjesh – 74,528 €.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.