Çudira shqiptare për të vjedhur energjinë, punonjësi i OSHEE habitet nga ajo që gjen poshtë tjegullave të shtëpisë

522
0

Punonjësit e OSHEE-së kanë hasur një rast të çuditshëm gjatë punës dhe kontrolleve në terren.

Këtë rast OSHEE e ka shpërndarë në rrjetet sociale duke treguar edhe habinë se si një qytetarë kishte fshehur kabullin elektrik që e kishte lidhur ilegalisht poshtë tjegullave . Ngjarja në fjalë ka ndodhur në Elbasan.

“Vjedhja e energjisë elektrike po realizohet në forma më të kamufluara. Rasti tregon qartë “shpikjen” për të fshehur lidhjen e dytë”, shkruan OSHEE në Instagram.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.