Shpikja e shqiptarit, bashkon Audin me … (VIDEO)

483
0

Shqiptarët njihen me shpikjet e çuditshme që bëjnë.

I tillë është edhe rasti i këtij banori në fshatin Qerret të rrethit të Gramshit i cili si duket bën çudira, duke shpikur makinën e çuditshme.

Siç duket edhe në video banori, ka marrë gjysmën e një makine tipi Audi dhe e ka bashkuar me një zetor të vogël me dy rrota.

Për më shumë, shikoni video: