Shkuan për të prishur bunkerin, punonjësit në Fier mbesin me goje hapur nga ajo qe gjejnë brenda

343
0

Gjatë rinkostruksionit të një prej rrugeve të lagjes Kastrit të Fierit, punonjësit e kompanisë që po kryen punimet, kanë evidentuar disa gránata brenda një bunkeri. Bunker ky i cili pritej të prishej për t’i bërë të mundur zhvillimin e projektit infrastrukturor.

Mendohet se në bunker mund të ndodhen edhe mùnicione të tjera ndaj pritet ardhja e specialistëve për të bërë të mundur demontimin dhe heqjen e tyre. Nga të dhënat paraprake mendohet që gránatat datojnë nga Lufta e Parë Ligjore.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.