Shkon të hajë darkë te Pazari i Ri në Tiranë, qytetari shtanget nga skena që sheh aty!

16836
0

Një qytetar ka shkuar për darkë te Pazari i Ri në Tiranë. Por nuk u beson syve nga ajo që sheh në tavolinën në krah.

Një mace ishte duke ngrënë gjithë oreks një pjatë me makarona e pa shqetësuar nga asnjeri.

Pasi u ngop dhe lëpiu edhe pjatën, macja ka zbritur nga tavolina.

Pas pak pjatat u mblodhën nga personeli.

Ideja që kafsha lëpiu pjatën dhe pastaj nuk dihet se sa e sigurtë është edhe larja të largon oreksin.

Gjykojeni vetë!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.