Shkon ne Itali për të punuar murator, ja si perfundon dhe cfare pune ben tani

1198
0

A.D. nga qyteti i Lushnjes shkon ne Itali per te punuar bashke me familjen e tij.
Dhe fillon te punoje si murator dhe ndertues per disa muaj. Puna ishte me orare te gjata, pa dite pushimi dhe teper e lodhshme

Pasi e shikonte qe trupi i tij nuk kishte me fuqi dhe ishte shume i lodhur ai e la punen. Familja e tij kerkonte serish te ardhura nga ai por ai tashme ja la punen djalit te tij.

 

Por ja se cfare ben ai tani.
Ai ka filluar te shkruaj romanin e tij te pare dhe shpreson qe kur te vi ne Shqiperi ta botoj me ato pak te ardhura qe ka kursyer

 

Do ta botoj ate dhe shpreson te jete nga romanet me te mira sepse disa miq nga shtepite botuese i kane vleresuar me pare fabulat e tij