Shkoi për te ngrene, klientit në Durrës i shkruajne në faturë edhe muzikën

244
0

Nëse jeni bërë gati që këtë verë të te hani dreke apo darke në restorantet ku ka muzike, duhet të jeni të përgatitur pasi mund t’ju vijë çmimi në fund në faturë.

Kështu ka ndodhur në Durrës. Një qytetar ka ndarë faturën e tij në rrjetet sociale dhe ka nënvizuar se në listë është dhe çmimi për muzikën live.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.